Önce İnsan Sonra Haber

İş adamlarından polise 27 araç

Dua edilip kurban kesildikten sonra araçlar hizmete alındı.

Ekonomi 22 Ocak 2020 Çarşamba / 4 yıl önce
İş adamlarından polise 27 araç

Ekleyen: Kozmiktürk

Kahramanmaraş'ta iş adamları İl Emniyet Müdürlüğü'ne sıfır kilometre 27 araç desteğinde bulundu. Araçlar; törenle hizmete alınırken, iş adamlarına da teşekkür plaketi verildi.

Bir süre önce yeni binasına taşınan İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Emniyet Asayiş Derneği'nin öncülüğünde kentteki iş adamları emniyete araç desteğinde bulundu. İş adamları sıfır kilometre 27 araç alarak emniyete hibe etti. Araçların hizmete alınması ise İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle yapıldı. Törene; Kahramanmaraş Vali Vekili Halil Avşar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz ile iş adamları katıldı.

İNCİ: "KAHRAMANMARAŞ, HUZURLU BİR İL"

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, iş adamlarının desteğinin polis halk birlikteliğinin güzel bir örneği olduğunu söyledi. Türk Polis Teşkilatı'nın devletin bölünmez bütünlüğünü korumak, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını belirten İnci, "Kahramanmaraş, ülkemizin en huzurlu illeri arsındadır Bu şehirde görev yapmanın, bu değerli halka hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Nöbeti başında bekleyen, görevi esnasında her türlü tehlikeye karşı canı pahasına çalışan polisimize destek veren iş adalarımız bu zorlu süreçte teşkilatımıza 'Biz de sizinle nöbetteyiz, suçlunun karşısındayız, suçlu ile mücadele eden devletimizin yanındayız' mesajını vermişlerdir. Bu sayede polisimiz daha güvende, daha seri çalışacak, en kaliteli hizmeti sunmak için fedakarlık ve özveri gösterecektir. Emeği geçen, destek sunan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra araç desteğinde bulunan iş adamlarına törene katılan protokol mensuplarınca teşekkür paketi verildi. Dua edilip kurban kesildikten sonra araçlar hizmete alındı.
Törenin sonunda davetliler, 12 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan İl Emniyet Müdürlüğü binasını gezdi.

DHA

Kahramanmaraş'ta adamları İl Emniyet Müdürlüğü'ne sıfır kilometre 27 araç desteği