Önce İnsan Sonra Haber

Şikagoluların sevgilisi 2. kez ölümden döndü..

Kromelis, Kuzey Aşağı Wabash Bulvarı'nın 400 bloğunda battaniyelerin altında uyuyordu. 27 yaşındaki Joseph Guardia, Kromelis'e benzin döküp ateşe verdi.

Dünya 1 Temmuz 2022 Cuma / 2 yıl önce
Şikagoluların sevgilisi 2. kez ölümden döndü..

Ekleyen: Kozmiktürk

Şikagoluların sevdiği “Yürüyen Adam” olarak tanıdığı 75 yaşındaki evsiz adam, Mayıs ayında sokakta uyurken ateşe verildi. Herkesin 'kurtulamaz' dediği  Joseph Kromelis'in toparlanmaya başladığı bildirildi.

Yetkililer başlangıçta Joseph Kromelis'in 25 Mayıs saldırısı sırasında vücudunun yarısından fazlasını kaplayan yanıklardan öleceğinden korkmuşlardı. Sadece bir hafta önceki raporlar durumunun ciddi olduğunu ortaya koyuyordu. Daha sonra, iyileşme hızlı bir şekilde gerçekleşti. .

Chicago şehir merkezindeki pek çok kişi tarafından uzun, dalgalı beyaz saçları, bıyıkları ve imzalı paltosu ile tanınan Kromelis, Kuzey Aşağı Wabash Bulvarı'nın 400 bloğunda battaniyelerin altında uyuyordu. 27 yaşındaki Joseph Guardia, Kromelis'e benzin döküp ateşe verdi.

Guardia, Cook İlçesi yetkililerine Kromelis'e “kızgın biri” olduğu için saldırdığını ve başka bir sebep göstermediğini söyledi.

Eyalet Başsavcısı Danny Hanichak'a göre, Guardia, trafiğin olmadığı yakındaki bir kavşağa yürümeden ve Kromelis'in açıkta kalan kafasına benzin dökmek için geri dönmeden önce Kromelis'in gövdesinin üzerinde 16 saniye sessizce dururken güvenlik kamerası görüntülerinde yakalandı ve Kromelis'in üst gövdesi alevler içinde kaldı.

Guardia'nın kefalet duruşmasında Hanichak, Kromelis'in yaklaşık üç dakika alevler içinde kaldığı ve duvara yığılırken vücudundaki alevleri söndürmeye çalıştığı korkunç bir sahneyi anlattı.

Guardia, saldırıyla bağlantılı olarak birinci derece cinayete teşebbüs ve ağırlaştırılmış kundakçılıkla suçlandı ve Yargıç Charles Beach II saldırıyı "korkunç" olarak nitelendirdi ve Guardia'yı toplum için bir tehdit olarak nitelendirdi.

2. KEZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Şikago Tribün'ün haberine göre Saldırı, “Yürüyen Adam”ın altı yıl içinde uğradığı ikinci saldırıdır. 2016'da Kromelis, beyzbol sopası taşıyan biri tarafından dövüldü ve bu saldırı onu birkaç hafta hastanede bıraktı. Ardından, iyi dilekler yerel ünlünün etrafında toplandı ve iyileşmesini desteklemek için bir GoFundMe sayfasında 33.000 dolardan fazla para topladı. En son saldırının ardından en az iki GoFundMe oluşturuldu ve her biri Kromelis için yaklaşık 5.000 dolar topladı.

Joseph Kromelisyürüyenadamşikago