Önce İnsan Sonra Haber

Şehidin eşi: Doyamadım, beni bekle...

Egemen Öztürk, İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Çatalca köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem 9 Haziran 2021 Çarşamba / 3 yıl önce
Şehidin eşi: Doyamadım, beni bekle...

Ekleyen: Kozmiktürk

Kars Kağızman'da askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Egemen Öztürk memleketi İzmir'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehidin naaşına ve fotoğraflarına sarılan annesi, "Hani yükselecektin, böyle bırakıp gidilir mi", şehidin eşi ise "Doyamadım, beni bekle" diyerek feryat etti.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyüne keşif için giderken şarampole devrilen araçta şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Egemen Öztürk, İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Çatalca köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Köy meydanında düzenlenen törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Güre, askeri erkan ve yurttaşlar katıldı.

Şehit annesi Acer Öztürk, oğlunun tabutuna ve fotoğraflarına sarılarak gözyaşı dökerken, "Hani yükselecektin, Türkiye'nin her yerine gidecektik. Böyle bırakıp gidilir mi. Çocuğunu bıraktın. Annem, annem" diye feryat etti. Şehit Öztürk'ün ayakta durmakta zorlanan acılı eşi Birgül Öztürk de tabuta sarılıp, "Doyamadım, beni bekle" diye ağladı.

Yedi aylık bebeği olan şehit Egemen Öztürk, törenin ardından Çatalca Köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.(Ankahaber)

Egemen Öztürkşehit