Önce İnsan Sonra Haber

Trabzon yenince durum bu.. (Video)

Trabzonspor'un yarım takım gittiği İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmesi mest etti

Spor 20 Şubat 2021 Cumartesi / 3 yıl önce

Ekleyen: Kozmiktürk

Kozmiktürk-Haber Merkezi

Abdullah Avcı'nın iş başına gelmesinin ardından toparlanan ve aldığı seri galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Trabzonspor taraftarlarını mutlu etti.

Yarım takımla Başakşehir deplasmanına giden ve 1-0'lık galibiyete uzanan bordo mavili takımda hem galibiyetin hem de genç oyuncuların performansı taraftarların keyfini katladı. Trabzonspor için zorlu geçen Başakşehir maçında genç kaleci Kağan Moradaoğlu'nun yanı sıra galibiyet golünü atan Yusuf Sarı da geceye damga vurdu. 

Başakşehir maçında ilk kez Trabzonspor forması giyen 2003 doğumlu kaleci Kağan Moradaoğlu, 1-0 galip geldikleri 90 dakikayı değerlendirdi. Konsantrasyonu bozmadıklarını ve iyi bitirdiklerini söyledi. genç kaleci, ''Hocaların yardımıyla konsantrasyonu bozmadık ve çok şükür iyi bitirdik. Uğurcan abi zaten 3 maçtır iyi gidiyordu, onu da devam ettirmek gerekiyordu. Maçtan sonra takım arkadaşlarımı gördüm, onlara doğru koştum, kendimi bıraktım.'' dedi.

Başakşehir galibiyeti Trabzon'da herkesi sevindirirken mutluluklarını ortaya koyan bir kesim vardı ki izleyenleri tebessüm ettirdi. Trabzon büyükşehir Belediyesi çalışanları işe ara verip galibiyeti kutlamayı ihmal etmezken Belediye de sosyal medya hesabından o çalışanların yaşadığı galibiyet sevincini duyurdu ve not olarak da şöyle yazdı:

"Trabzonspor galibiyeti sonrası verdiğimiz 5 dakikalık mola için tüm hemşehrilerimizden özür dileriz."

trabzonsporbelediyeçalışanlarısevinç